ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΕΝΘΟΣ

Νιώθω την βαθιά ανθρώπινη ανάγκη , να εκφράσω την βαθύτατη θλίψη και οδύνη μου , για την απώλεια του Γεωργίου Τράγκα.

      Με τον Γεώργιο Τράγκα πέραν όλων των άλλων συνδεόμαστε με οικογενειακή σχέση , καθότι υπήρξε κουμπάρος μου και στην καρδιά μου θα είναι για πάντα ο δικός μου άνθρωπος , όσο τουλάχιστον θα ζω και θα υπάρχω.

Ακόμα ηχεί στα αυτιά μου η χαρακτηριστική φωνή του , όταν  επικοινωνούσαμε μου έλεγε «καλώς το κουμπαράκι, κουμπαράκι τι γίνεται?»

Με το Γεώργιο Τράγκα γνωρίστηκα πριν από 23 χρόνια το 1998 σε πολύ νεαρή ηλικία , όταν είχα πρωτοξεκινήσει τον αγώνα και το κίνημα των δανειοληπτών , που αποσκοπούσε και αποσκοπεί σε κοινωνική δικαιοσύνη ,σε ίσες ευκαιρίες για όλους και στον δικαίωμα της στέγασης και της προστασίας της 1ης κατοικίας των Ελλήνων πολιτών.

Με το Γιώργο Τράγκα πραγματοποίησα κοντά στις 100 τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Γεώργιος Τράγκας αν και ήμουν νεαρός πίστεψέ σε εμένα , πίστεψε στο όραμα και στις ιδέες μου και αγκάλιασε τον ενθουσιασμό μου και το πάθος μου και στήριξε τον δύσκολο αγώνα μου σε κρίσιμες και μαύρες χρονικές περιόδους.

Ο Γεώργιος Τράγκας με την παρουσία του στα δημοσιογραφικά δρώμενα όχι απλά σφράγισε μία ολόκληρη εποχή της ελληνικής δημοσιογραφίας, αλλά δημιούργησε δημοσιογραφική σχολή, ανοίγοντας καινούργιους δρόμους και ορίζοντες.

Με την απώλεια του ουσιαστικά κλείνει και αλλάζει σελίδα μία ολόκληρη εποχή της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Ήταν ο τελευταίος  των μεγάλων

Θα σταθώ στο πλευρό της αγαπημένης συζύγου του Καρράς Μαρίας, καθώς και της υπόλοιπης οικογενείας του σε ότι και όπου με χρειαστούν.

Φίλε Γιώργο αγαπημένο κουμπαράκι μου σου εύχομαι καλό παράδεισο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει και όταν ο ύψιστος το θελήσει πάλι θα ανταμώσουμε για να συνεχίσουμε τους αγώνες και τις εκπομπές μας.

Κρητικός Σ. Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου