ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ευάγγελος Κρητικός: « Οι στόχοι του σωματείου είναι 3 - Το σύστημα all inclusive να περιοριστεί..


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί το Σωματείο εκμισθωτών μοτοσικλετών μοτοποδηλάτων νήσου Κω. Ομιλητής ήταν Πρόεδρος του Σωματείου κ. Βαγγέλης Κρητικός ενώ στο πάνελ ήταν μαζί του ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου κ.Φεσσάρας Γιάννης.


Ο κ. Κρητικός τόνισε μεταξύ άλλων «... Οι μικρές αυτές οικογενειακές επιχειρήσεις δυστυχώς φθίνουν και κλείνουν όχι μόνο και από καθαρά οικονομικά αίτια ...αλλά και την μη επιτέλεση από πλευράς των λειτουργών της κρατικής μηχανής των όσων είναι ταγμένοι να πράττουν, δίνουμε λοιπόν αυτή τη συνέντευξη τύπου τονίζει γιατί, γιατί το σωματείο εκμισθωτών μοτοσικλετών μοτοποδηλάτων νήσου Κω ίσως είναι το μοναδικό σωματείο της Κω που έχει άμεση πρόσβαση επιρροή και δύναμη επιβολής δικαίων αιτημάτων στην παρούσα Κυβέρνηση... 

Οι στόχοι του σωματείου είναι 3, πρώτον το σύστημα all inclusive υπάρχει τονίζει κατηγορηματικά δέσμευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ...ότι το σύστημα all inclusive ... θα περιοριστεί... πρώτο θέμα για το σωματείο αυτό που τα μέλη του «κτυπιούνται» από το σύστημα αυτό είναι ακριβώς το σύστημα αυτό να περιοριστεί μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας... δεύτερο γεγονός τονίζει είναι το θέμα του κατευθυνόμενου τουρισμού ... και φυσικά το παζλ τονίζει έρχεται να συμπληρωθεί ...με τα πεντάστερα ξενοδοχεία..»
Μέρος 1ο


Μέρος 2ο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου