ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6/3/2018

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΕΝΩΣΕΩΝ 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------
ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                               ΤΗΛ: 2104274112
1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ekritiko@otenet.gr
185 31

06/03/2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία στην  Δημοσιογραφική Εστία Κύπρου ( περιοχή Αγλαντζιά) εκδήλωση με θέμα « ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» που ασχολήθηκε με τους τρόπους αντιμετώπισης των μη εξυπηρετουμένων δανείων .
Ομιλητές ήταν ο κ. Γιώργος Καροτσάκης – Προϊστάμενος Υπηρεσίας Αφερεγγυότητας , ο κ. Κώστας Μελάς –  Πρόεδρος ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ. , ο κ. Κρητικός Ευάγγελος Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Πολιτών Καταναλωτών Δανειοληπτών.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι κ.κ. Γεώργιος Καροτσάκης και Κωνσταντίνος Μελάς , αναφέρθηκαν  κυρίως στους τρόπους αντιμετώπισης των μη εξυπηρετούμενων  δανείων  .
Ο κ. Κρητικός Ευάγγελος κατά την διάρκεια της ομιλίας του εστίασε κυρίως στον οδικό χάρτη ενεργειών που απαρτίζεται από έξι αλληλοσυνδεόμενα βήματα που προσδίδουν ιδιαίτερη δυναμική με καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης τον Νοέμβριο 2018 , που θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες με ταυτόχρονη ανακοίνωση σύστασης και λειτουργίας γραφείου του Ευρωπαϊκού συνδέσμου δανειοληπτών που θα λειτουργεί και εντός και παράλληλα με τις Ευρωπαϊκές Δομές και τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς και θα έχει σαν ρόλο και αποστολή την συμβουλευτική και επιστημονική καθοδήγηση αλλά και παρουσίαση όλων των θεμάτων που διαχρονικά επηρεάζουν  τις σχέσεις Ευρωπαίων Δανειοληπτών και τραπεζικού συστήματος αλλά και την εύρυθμη λειτουργία με ιδιαίτερη αίσθηση κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης του Ευρωπαϊκού Τραπεζικού Συστήματος.


Ο Πρόεδρος
Κρητικός Σ. Ευάγγελος
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου