ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/04/2018

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΕΝΩΣΕΩΝ 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------
ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                               ΤΗΛ: 2104274112
1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ekritiko@otenet.gr
185 31

13/04/2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του επιστημονικού συμβουλίου Ελλάδος – Κύπρου . Το νεοσυσταθέν επιστημονικό συμβούλιο απαρτίζεται από νομικούς συμβούλους , πιστοποιημένους οικονομολόγους , ορκωτούς λογιστές και πιστοποιημένους εκτιμητές.

Επικεφαλής των εκάστοτε συνεδριάσεων ετέθησαν οι κ. Κρητικός Ευάγγελος, πιστοποιημένος Οικονομολόγος και Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Πολιτών Καταναλωτών Δανειοληπτών και ο κ. Μελάς Κωνσταντίνος, Νομικός  και Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών Κύπρου.

Κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων και τέθηκαν οι βάσεις  για την εναρμόνιση τακτικών και επιστημονική αντιμετώπιση του θέματος των κόκκινων δανείων και των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Συμφωνήθηκε μέχρι τον ορισμό του χρόνου της δεύτερης συνεδρίασης να συσταθούν ομάδες εργασίας που θα επεξεργαστούν και θα προωθήσουν προς συζήτηση εξειδικευμένα θέματα που προκύπτουν κατά την δικαστική και εξωδικαστική αντιμετώπιση απαιτήσεων που προκύπτουν από ληξιπρόθεσμες τραπεζικές οφειλές.


Ο Πρόεδρος
Κρητικός Σ. Ευάγγελος
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου