ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/09/2018

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΕΝΩΣΕΩΝ 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------
ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                               ΤΗΛ: 2104274112
1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ekritiko@otenet.gr
185 31

27/09/2018

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ


ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


--------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εθνική Ομοσπονδία Ενώσεων Προστασίας Δανειοληπτών – Καταναλωτών – Πολιτών και ο Πανευρωπαικός Σύνδεσμος Δανειοληπτών εκφράζουν την πλήρη συμπαράσταση τους και αλληλεγγύη  τους προς τον Πρόεδρο της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη για την αντισυνταγματική και παράνομη δίωξη που υφίσταται .Μια δίωξη που έχει καθαρά πολιτικά χαρακτηριστικά και κριτήρια ,μια πολιτική δίωξη!!!!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διώκεται πολιτικά αποκλειστικά και μόνο για την δράση του σε Πανελλαδική κλίμακα κατά των πλειστηριασμών και των διακοπών ηλεκτροδότησης και ύδρευσης.
Διώκεται γιατί έμπρακτα συμπαραστέκεται στον δίκαιο  αγώνα των δανειοληπτών και στα αιτήματα τους για διατήρηση της πρώτης και κύριας κατοικίας και για αποπληρωμή των όποιων οφειλών τους σε συνθήκες νομιμότητας και σύμφωνα με τα σημερινά κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα.
Δημιουργεί σαφή έκπληξη αλλά και αναπόδραστους ιστορικούς συνειρμούς ότι κλήθηκε να απολογηθεί στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφαλείας.
Παρόμοια τμήματα ασφαλείας είχαν συσταθεί και λειτουργούσαν στην Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ,στην Χούντα του Πινοσέτ στην Χιλή και στην δικτατορία του Παπαδόπουλου στην Ελλάδα.
Άραγε κατά ποιο τρόπο κινδύνεψε το Δημοκρατικό Πολίτευμα στην Ελλάδα από την ακτιβιστική δράση του Παναγιώτη Λαφαζάνη κατά των πλειστηριασμών???
Μήπως η Ελληνική Δημοκρατία και το Δημοκρατικό Πολίτευμα στην χώρα μας κινδυνεύουν πραγματικά από την ασύδοτη οικονομική δράση και όχι μόνο των funds,των distress funds,των equity funds κλπ. των διεθνών τοκογλύφων ,κερδοσκόπων και καιροσκόπων και τυχοδιωκτών που γίνεται υπό τις ευλογίες της σημερινής κυβέρνησης.
Οι διώξεις ασκήθηκαν και σε άλλους πολίτες που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά πλειστηριασμών  και κατασχέσεων και των διακοπών ηλεκτροδοτήσεων ασχέτως αν αυτή η αντίδραση εκδηλώνεται μέσα σε νόμιμα δημοκρατικά πλαίσια.
Η σύσταση του Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφαλείας φανερώνει  την λειτουργία ενός παρακράτους εντός των κρατικών δομών που πιθανότατα διαχέεται και στο δικαστικό σύστημα.
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος η Εθνική Ομοσπονδία Δανειοληπτών και ο Πρόεδρος της Κρητικός Ευάγγελος σε πολύ προγενέστερο χρόνο έχουν καταθέσει εξώδικη αναφορά στην ηγεσία του Αρείου Πάγου με παράλληλη κοινοποίηση στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων όπου με σειρά στοιχείων ζητούν την διερεύνηση της δράσης παρακρατικών μηχανισμών εντός των δομών του κράτους και της δικαιοσύνης με αποκλειστικό στόχο και σκοπό την δίωξη πολιτικών αντιπάλων της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Με την αποκατάσταση της δημοκρατικής και συνταγματικής ομαλότητας η Εθνική Ομοσπονδία θα απαιτήσει την σύσταση Ειδικού Δικαστηρίου που θα εξετάσει και διερευνήσει την δράση πολιτικών προσώπων,κρατικών και δικαστικών λειτουργών.
Η Εθνική Ομοσπονδία Δανειοληπτών θέτει το πολυπληθές επιτελείο της ( νομικές υπηρεσίες κ.λ.π.) στην διάθεση του Προέδρου της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη και των υπολοίπων πολιτών που διώκονται για την νόμιμη ακτιβιστική τους δράση.
Παράλληλα προβαίνει σε ευρεία ενημέρωση των λοιπών φορέων που συμμετέχουν στην Πανευρωπαική Ένωση Δανειοληπτών από Πορτογαλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Κύπρο για συντονισμό δράσης και ενεργειών.
Πολιτικές διώξεις σαν τις ανωτέρω προκαλούν θλίψη για μια ψευδεπίγραφη αριστερή κυβέρνηση και έναν ψευδεπίγραφο Αριστερό Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα που πλέον ξεγυμνώνονται και αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο τους.
Ο Πρόεδρος
Κρητικός Σ. Ευάγγελος
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου