ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ 17/11/2010


 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------

ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                               ΤΗΛ: 2104274112

1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ekritiko@otenet.gr
185 31                         
                                                                                      17/11/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ


Ο έλληνας πολίτης – δανειολήπτης αποδεικνύεται για πολλοστή φορά , ότι είναι έρμαιο, στις αρπακτικές και τοκογλυφικές διαθέσεις των μεγαλοτραπεζιτών και του τραπεζικού καρτέλ , που κυβερνάει στην πραγματικότητα την χώρα.
Άλλο ένα πρωτοφανές γεγονός σημειώθηκε την Τρίτη 10/05/2011 που ήρθε να προστεθεί στην αλυσίδα εκατοντάδων άλλων πρωτοφανών γεγονότων.
Πλέον συγκεκριμένα, η Citibank για οφειλή προερχομένη από κάρτα diners club , επιχείρησε σε φτωχογειτονιά της Ελευσίνας και πλέον συγκεκριμένα σε μικρομάγαζο ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Πλέον δεν λεηλατείτε μόνο η χώρα , από τους διεθνείς τοκογλύφους – τραπεζίτες αλλά λεηλατούνται και οι κάτοικοι της χώρας αυτής, από τους τοκογλύφους – τραπεζίτες.
Τραπεζικές επιχειρήσεις , ξένων συμφερόντων , γερμανικών πορτογαλικών, αμερικάνικων κτλ στην κυριολεξία δρουν ασύδοτα στην χώρα και εις βάρος της εθνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας.
Η κυβέρνηση της χώρας και οι αρμόδιοι υπουργοί και κυβερνητικοί παράγοντες, αποδεικνύονται αδύναμοι αλλά και ανίκανοι, για τα στοιχειώδη . δηλαδή για την επιβολή της ευνομίας στην χώρα, καθότι αυτή την στιγμή στην ελληνική δημοκρατία, επικρατεί το δίκαιο του ισχυρότερου.
Η εθνική ομοσπονδία, μεταφέροντας την οργή , την αγανάκτηση αλλά και την απελπισία δεκάδων χιλιάδων μελών της είναι πλέον υποχρεωμένη  , να απευθύνει την ακόλουθη αυστηρή προειδοποίηση, προς τους κυβερνώντες , τους παρατρεχάμενους τους και τα παπαγαλάκια τους( βλ. συστημικές οργανώσεις που επιδοτούνται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τα χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων για να ασκούν κυβερνητική προπαγάνδα) : με την αποκατάσταση της συνταγματικής ομαλότητας της εθνικής κυριαρχίας και της εύρυθμης λειτουργίας της πολιτείας , όλοι οι παραπάνω θα κληθούν να λογοδοτήσουν , για τα εγκλήματα τους εις βάρος του ελληνικού λαού και δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν πίσω από καμιά ασυλία , που θα τους προσφέρει η σημερινή βουλή της ντροπής.
Επισκεφτείτε τα blog :
www.omospondiadaniolipton.gr   

                                                                                 Μετά τιμής
                                                                                         -O-
                                                                                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                       ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου