ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ 4/9/2014



 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
 ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------

ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                          ΤΗΛ: 2104274112

1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                             FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                                 2104111490                                                
185 31                                                             ekritiko@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Eurobank πιστά στην κατευθυντήρια γραμμή της ανάπτυξης όπως την οραματίζεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος έβαλαν και αυτές το δικό τους λιθαράκι στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας.
Πλέον συγκεκριμένα το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Eurobank υπεξαίρεσαν και υφάρπαξαν από λογαριασμό ταμιευτηρίου της ηλικιωμένης και συνταξιούχου Ευθυμίας Α. το ποσό των 1.408,08€ χωρίς η ίδια να οφείλει το παραμικρό ποσό  και χωρίς ποτέ η ίδια να έχει υπάρξει δανειολήπτρια.
Το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό η κα. Ευθυμία Α. το είχε φυλαγμένο λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της και του ευθραύστου της υγείας της , προκειμένου να καλύψει τα έξοδα της κηδείας της καθότι δεν ήθελε να επιβαρύνει τα παιδιά της τα οποία βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και κατάσταση.

Όπως είναι φυσιολογικό συνδικαιουχους στο λογαριασμό της είχε τα δύο τέκνα της προκείμενου μετά τον  θάνατο της να πραγματοποιήσουν ανάληψη του ποσού και να φροντίσουν τα της ταφής της. 
Όμως καθότι τα παιδιά της είναι δανειολήπτες και έχουν κάνει ήδη χρήση των ευεργετικών και προστατευτικών διατάξεων του Ν. 3869/2010 το ευαγές τραπεζικό ίδρυμα Eurobank – Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο , θεώρησε σκόπιμο να υφαρπάξει και να υπεξαιρέσει το ανωτέρω χρηματικό ποσό από τον λογαριασμό ταμιευτήριου της απελπισμένης πλέον ηλικιωμένης γυναίκας.
Όπως είναι ευνόητο οι νομικές υπηρεσίες της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών που έχουν αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ήδη προβεί και προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές και εξωδικαστικές ενέργειες προς αποκατάσταση της νομιμότητας , προκειμένου να επιστραφούν τα χρήματα στην ηλικιωμένη γυναίκα αλλά και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της απαράδεκτης αυτής πράξεως.
 Η Εθνική Ομοσπονδία Δανειοληπτών απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πρωτοστάτες της αναπτυξιακής προσπάθειας της χώρας Αντώνη Σαμαρά , Ευάγγελο Βενιζέλο και την τράπεζα Eurobank -  Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

      -Ο-
                                                                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ
   ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  6977717893                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου