ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ευάγγελος Κρητικός: Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας Ε.ΠΑ.Μ. – Α.Κ.Κ.ΕΛ στο ΕΔΩ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ο Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ε.ΠΑ.Μ. – Α.Κ.Κ.ΕΛ, Ευάγγελος Κρητικός παρουσίασε τις θέσεις και τους υποψήφιους του πολιτικού φορέα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή »ΕΔΩ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με τον Ίωνα Ξυπολιά.



ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΙΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019…

Όπως έχει παρατηρηθεί από  την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε , τηρείται σιγή ιχθύος δηλαδή δεν ακούγεται τίποτε για το θέμα των κόκκινων δανείων, των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων και των εξώσεων από τράπεζες, από funds από εφορίες και από ασφαλιστικά ταμεία.
Το θέμα του ιδιωτικού χρέους θίγει είτε άμεσα είτε έμμεσα 5.000.000 Έλληνες πολίτες. Το ιδιωτικό χρέος στην χώρα μας ανέρχεται περίπου στα 145 δις ευρώ και βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια του Θεού.
Τα τρία μεγάλα κόμματα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ουδέν αναφέρουν στον προεκλογικό τους λόγο. Πιθανότατα προκειμένου να θάψουν το θέμα ενόψει του επερχόμενου σαρώματος πλειστηριασμών και κατασχέσεων που υπολογίζονται στις 150.000 για τα επόμενα 2 χρόνια.
Πλειστηριασμοί και κατασχέσεις που θα αποσαθρώσουν πλήρως τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας θα οδηγήσουν στο κλείσιμο δεκάδες χιλιάδες ακόμα μικρές και μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις και θα αφελληνίσουν πλήρως το ελληνικό επιχειρείν.
Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο σαν πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών όσο και σαν σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης αλλά και επιστήμονας πήρα πολιτική πρωτοβουλία προκειμένου να ξανακουστεί και να επανέλθει στην πολιτική επικαιρότητα το θέμα των κόκκινων δανείων – πλειστηριασμών  – κατασχέσεων, βοηθώντας στον σχηματισμό ψηφοδελτίου συνεργασίας όπου κατεβαίνουν κοινοί υποψήφιοι από την Ομοσπονδία των δανειοληπτών, το ΔΗΚΚΙ – το ΕΠΑΜ του γνωστού οικονομολόγου κ. Καζάκη και το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος.
Ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών σημειολογικά τέθηκα επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας. Συνολικά η Εθνική ομοσπονδία δανειοληπτών κατεβάζει 7 υποψήφιους .
Στόχος μας δεν είναι η εκλογή, στόχος είναι ένα όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό που θα διατηρήσει το θέμα των κόκκινων δανείων, των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων του Ιδιωτικού Χρέους στην επιφάνεια και θα το υποστηρίξει πολιτικά.
Ο Τίτλος του Ψηφοδελτίου είναι


Ε.ΠΑ.Μ. – Α.Κ.Κ.ΕΛ

(ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Ε.ΠΑ.Μ  και ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Α.Κ.Κ.ΕΛ)



Οι υποψήφιοι της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο είναι οι ακόλουθοι:



Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΔΑΡΙΒΑ ΔΗΜΗΤΡΑ



Β ΠΕΙΡΑΙΑ – ΙΩΑΝΝΑ ΦΟΥΣΕΚΗ



Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟ  – ΚΟΥΤΡΑ – ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑ



Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗ  – ΝΤΟΜΠΡΙΝΚΑ ΝΤΟΜΠΡΕΒΑ



Ν.   ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ  – ΚΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΛΗ



Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΚΑΠΕΡΩΝΗ ΚΟΡΙΝΑ



ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ



Σαν καλούμε να στηρίξετε και να ψηφίσετε το παραπάνω ψηφοδέλτιο, γιατί έτσι στηρίζεται το σπίτι σας, την οικογενειακή σας επιχείρηση , το παρόν και το μέλλον των παιδιών σας απέναντι στους διεθνείς μεγαλοτοκογλύφους των funds και των τραπεζών.



Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,



-Ο-ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου