ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Ευάγγελος Κρητικός  επικεφαλής αντιπροσωπίας της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών , κατόπιν προσκλήσεως του σωματείου εργαζομένων ναυπηγείου Σκαραμαγκά « Η ΤΡΙΑΙΝΑ» επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων.
Η κατάσταση που αντίκρισε ως γνώστης των ναυτιλιακών θεμάτων και λόγω σπουδών και λόγω ενασχόλησης , ήταν και είναι απολύτως τραγική  μία πλήρης εγκατάλειψη και απαξίωση δημόσιας περιουσίας.
Πανάκριβοι εξοπλισμοί και μηχανήματα , αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ εγκατελλημένα  στην φθορά και την απαξίωση του χρόνου.
Είναι σαφέστατο , για τους γνώστες της κείμενης νομοθεσίας , ότι για όλα τα ανωτέρω , προκύπτουν σαφέστατες , όχι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές και αστικές ευθύνες κυβερνητικών αξιωματούχων που θα αναζητηθούν με την αποκατάσταση της δημοκρατικής και συνταγματικής ομαλότητας στην χώρα.
Η Εθνική Ομοσπονδία δανειοληπτών έχοντας έννομο συμφέρον καθότι εκπροσωπεί σημαντικό αριθμό δανειοληπτών , εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά , δια των νομικών της υπηρεσιών θα προβεί σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες για την αναζήτηση των παραπάνω ευθυνών.
Τα όσα έχουν συμβεί αλλά και τα όσα συμβαίνουν στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά εις βάρος της Εθνικής Οικονομίας αλλά και της Εθνικής άμυνας αποτελούν σκάνδαλο πρώτου μεγέθους , που δεν θα μείνει  , είναι ούτε ατιμώρητο , ούτε αναπάντητο.


    -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ









                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου